Atletisme adaptat i inclusiu - Secció d'atletisme CMSC

Entitat:
Web del projecte:
Beneficiaris:
Actualment quasi 100 persones amb discapacitat. Indirectament, les seves famílies.
 
Duració:
Projecte iniciat l’any 2011 amb voluntat de continuïtat / sense data final
 
Pressupost total del projecte:
17.000 euros / any
 
Objectiu de donacions:
3.000 euros
 
Descripció del projecte:
L’objectiu del projecte és apropar l’esport per mitjà de la pràctica de l’atletisme a les persones amb discapacitat per tal d’afavorir el seu desenvolupament personal i social. Es treballa amb una mirada envers les capacitats i les potencialitats de cada persona. 
El projecte té tres línies d’actuació:
  • Grup d’atletisme adaptat per a persones amb discapacitat intel·lectual que forma part dels grups de la secció d’atletisme del CMSC.
  • Atletes amb discapacitat i en Inclusió als grups ordinaris de la secció d’atletisme del CMSC d’acord amb les capacitats i edat de cada atleta.
  • Projecte StQlímpics per a persones amb discapacitat intel·lectual de les Entitats: Edda de Carli, Flor de maig-Sant Medir, Aspasur Valldoreig, Jeroni Moragas, Guru Valldoreig. 
El projecte es finança principalment amb subvencions de l’Ajuntament de Sant Cugat, la Diputació de Barcelona, donacions per part de la fundació ASDI, per promocions a la competició de StQlímpics per part d’Entitats com CaixaBank i l’empresa ASMON. En el cas de les dues primeres línies també per les aportacions que fan les famílies.
 
Objectiu:
Desenvolupar les capacitats, autonomia i autodeterminació de les persones amb diversitat
funcional/discapacitat, la seva salut, la socialització en l’entorn i amb els altres, donar acollida i suport a les seves famílies, així com treballar per a la inclusió i la defensa de la diferència normalitzada, la sensibilització i visualització, a través d’una activitat esportiva, creant sinergies amb altres serveis i ens locals i socials de la ciutat.
DONACIONS: 3 | RECAPTAT: 460 €