Cims contra el càncer

Beneficiaris:

Persones en tractament o post-tractament oncològic.

 

Duració:

Curs 2023-2024

 

Pressupost total del projecte:

40.000 €. A mesura que es vagi aconseguint el finançament s’aniran oferint les beques d’entrenament corresponents. 

 

Descripció del projecte:

Aquest projecte vol donar a  conèixer la importància de l’exercici físic en pacients oncològics i facilitar-ne l’accés a les persones en tractament o post-tractament contra el càncer.

El Roger Ricart, propulsor del projecte, ha pogut viure de primera ma com d’important és l’activitat física per poder mantenir un bon nivell de vida durant el tractament i el post tractament. Ara, vol ajudar altres pacients a millorar la seva qualitat de vida a través de l’esport.

 

El projecte té dues línies d’actuació:

  • Reptes col·lectius: Jornades solidàries d’ascens a cims i/o excursions a diferents nivells. La primera serà el diumenge 16 de juliol al Pedraforca, amb tres rutes de diferents nivells de dificultat.
  • Repte individual: Projecte pel 2023, d’ascens als 10 cims 3000 de Catalunya.

Paral·lelament a aquestes dues línies d’actuacions, s’organitzaran altres tipus d’activitats socials com xerrades, diferents activitats esportives,  àpats populars, etc

El projecte es finançarà a través de la quota d’inscripció als projectes col·lectius i de la col·laboració de diferents empreses patrocinadores.

 

Objectiu:

A través de les diferents donacions, arribar al llarg d’aquest 2023 als 40.000 euros per poder crear 165 beques trimestrals d’entrenament personalitzat en grups reduïts de persones en tractament o post-tractament oncològic. Amb aquest diners també s’organitzaran 2 sessions mensuals més generalistes i  amb grups més grans i 1 xerrada mensual sobre els beneficis de l’exercici físic en la lluita contra el càncer.

 

Perspectiva de Futur:

Organitzar més reptes col·lectius i individuals per a poder mantenir la quantitat de beques cada any i així  poder continuar ajudant a pacients en tractament i post-tractament oncològic.

Obrir nous projectes de col·laboració, ja siguin relacionats amb l’esport com amb la recerca de nous tractament contra el càncer.

DONACIONS: 3 | RECAPTAT: 1325 €