elCugatenc

DONACIONS: 102 | RECAPTAT: 10000 €
Beneficiaris:
Les més de 300 persones i entitats que actualment donen suport a elCugatenc, així com la resta de veïns i veïnes de la ciutat.
 
Duració:
29-11-2021 al 25-01-2022
 
Pressupost total del projecte:
10.000 € abans del 25 de gener de 2022
  
Descripció del projecte:
elCugatenc s’ha fet gran. Després de 5 anys d’aposta per la informació local de qualitat, una tasca que s’allunya de la immediatesa i superficialitat del periodisme actual, el Cugatenc ha esdevingut un actor clau en el dia a dia social i polític de la ciutat, alhora que ha creat una xarxa de més de 300 col·laboradors permanents que fan possible el projecte.
 
Ara, per seguir creixent en impacte, lectors i finançament, i poder crear una nova tendència que contradigui els estàndards mediàtics, els cal un nou web, un nou elCugatenc.cat
 
Objectiu:
Per tirar endavant la nova plataforma web necessiten donacions de persones, comerços, entitats, empreses i institucions que permetin aconseguir 10.000 € abans del 25 de gener, perquè entre tots i totes puguem garantir que a Sant Cugat seguim tenint informació lliure i en profunditat, de manera gratuïta i amb condicions dignes per les persones que la fan possible. 
 
La nova tendència: el periodisme de proximitat i qualitat
L’aposta d’elCugatenc és arriscada: un periodisme cuinat a foc lent, on es prioritza la reflexió a la immediatesa, les veus múltiples, les alternatives que qüestionen l’statu quo, la investigació, la reflexió i el sentit crític. Avui en dia no és fàcil sostenir un projecte així, no obstant això, elCugatenc segueix endavant amb una massa social increïble.
 
Perquè al cap i a la fi, elCugatenc aposta per les persones, per una ciutadania conscient i en moviment, que, com destaca el codi ètic del mitjà, promou la igualtat de gènere, la llibertat, la laïcitat, la defensa del que és públic, els drets i els moviments socials, l’economia justa, la regeneració democràtica, la cultura lliure, el treball i l’habitatge dignes i el respecte pel medi ambient. Hi som i hi volem seguir essent, potenciant el suport als mitjans locals de qualitat que defensen els drets de tothom.
 
Així, fins al 25 de gener estarà en marxa una campanya de finançament col·lectiu, en aquesta ocasió de la mà de la Fundació Club Muntanyenc Sant Cugat per seguir potenciant, una vegada més, la xarxa de col·laboració local i alhora per facilitar que les persones que facin donatius puguin desgravar fins a un 80% del donatiu en la seva propera declaració de la renda.
 
Per ser tendència, #CreemTendència.
Sumem-nos al nou elCugatenc.cat.