Projectes

Atletisme adaptat i inclusiu - Secció d'atletisme CMSC

La secció d’atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat gestiona aquest projecte des de l’any 2011.
La seva finalitat és la de potenciar l’atletisme i la pràctica de l’esport en persones amb discapacitat, considerant les capacitats específiques dels i les atletes. Té tres línies d’actuació en les que s’hi fomenta el desenvolupament d’aquestes capacitats.
DONACIONS: 21 | RECAPTAT: 2378 €

Gimnàstica Sense Barreres - Secció de gimnàstica CMSC

La secció de Gimnàstica del Club Muntanyenc ha començat al 2023 el projecte de Gimnàstica sense barreres, classes de Gimnàstica adaptada i inclusiva.

Creiem que la Gimnàstica és una activitat molt beneficiosa per a tots els públics, per totes les vessants que s’hi treballen; moviments corporals, moviments amb els aparells, ritme, expressió, treball individual i en grup, valors de persistència i superació…entre molts d’altres.
DONACIONS: 2 | RECAPTAT: 200 €

Portàtils per eliminar l'escletxa digital

Labdoo és una entitat que recull, repara i reparteix ordinadors que ja no s’utilitzen arreu del món. 
Opera 100% a través de l’economia circular i del voluntariat tan català com d’arreu del món i no accepta donacions monetàries excepte per mantenir el cost dels seus servidors. El 100% de les donacions monetàries rebudes a través d’aquesta campanya anirà destinat a pagar els costos de la plataforma estimats en 4000 euros/any.
DONACIONS: 11 | RECAPTAT: 2570 €

Obrim la Fundació a la ciutat de Sant Cugat

La FCMSC pretén col·laborar amb entitats sense ànim de lucre de la ciutat de Sant Cugat ajudant a la recaptació de donacions.
La creació del projecte de la FCMSC genera unes despeses de manteniment i gestió. 
DONACIONS: 2 | RECAPTAT: 250 €

Obrim Camí

Obrim Camí és un projecte del CMSC per fer sortides a espais naturals portant a persones amb mobilitat reduïda que necessitin cadira Joëlette per poder fer l’activitat.
DONACIONS: 25 | RECAPTAT: 1350 €

Comunicació gent gran i TICs

DELTA gent activa es una associació sense ànim de lucre, que mitjançant el seu projecte Comunicació Gent Gran i TICsofereix a la Gent Gran, activitats, i serveis socioculturals de tipus transformador, per ajudar-los a superar l’aïllament i les barreres que els imposen les TICs, les anomenades noves tecnologies, gracies a la millora de les seves competències tecnològiques. 
DONACIONS: 2 | RECAPTAT: 250 €

Col·labora amb el PARKINSON – Participació al Congrés Mundial 2023

L’ Associació Parkinson Sant Cugat (APASC) té com a objectiu donar a conèixer la malaltia, informar i formar als afectats i als seus familiars. També fem activitats per sensibilitzar sobre el Parkinson. L’objectiu d’aquesta campanya és facilitar la participació de la nostra entitat en el Congrés Mundial del Parkinson que el 2023 se celebrará a Barcelona, una oportunitat única pels nostres malalts.

DONACIONS: 1 | RECAPTAT: 120 €

Cims contra el càncer

Cims contra el càncer neix amb la voluntat de facilitar que les persones en tractament o post-tractament contra el càncer puguin tenir accés als beneficis de l’exercici físic en pacients oncològics.

 

Amb aquest objectiu i a través de diferents reptes personals i grupals, des de Cims contra el Càncer es volen recaptar fons per poder finançar beques d’entrenament en grups reduïts per a persones en tractament o en recuperació post tractament. 

DONACIONS: 7 | RECAPTAT: 1825 €

Espai Respir - AFA VO

L’Associació de Familiars de persones afectades per la malaltia d’Alzheimer del Vallès Occidental és una entitat sense ànim de lucre que treballa per donar atenció, suport i orientació a les persones afectades, a les famílies i a qui cuida.

DONACIONS: 0 | RECAPTAT: 0 €

Recepció de projectes